30 juli 2016 Mooi keuringssucces op de Regionale Keuring van Heteren: de door ons gefokte 3-jarige Welsh Partbred merrie Bjirmen’s Jelma (v. David van den Hout, m. Bjirmen’s Jeltsje) en in eigendom van Ebbers Horses werd gewaardeerd met een 1e premie en ontving een uitnodiging voor de Centrale Merriekeuring om daar een gooi te doen naar het ster-predikaat.

BJelma2016
(foto Lonneke van Laarhoven)
1 juli 2016 De stermerrie Bjirmen’s Jirka (v. David van den Hout, m. Bjirmen’s Jeltsje) is drachtig gescand van de NRPS hengst Don Bosco du Bois (v. Don Cremello du Bois). Don Bosco is een hengst die zeer succesvol is in de sport (in 2016: als hoogst geplaatste finalist bij de 6 jarigen voor de Divoza NK jonge dressuur pony’s; en met zijn vaste amazone Sarah Oude Munnink kringkampioen klasse M1/DE).31 mei 2016 Het tweede veulen is geboren: een sterk en luxe hengstveulen van de merrie Bjirmen’s Jeltsje (voorlopig keur) en de jonge. beloftevolle hengst Der Classicer (v. Dimension AT).

B-Jelle20161 mei 2016 Het eerste veulen is een feit: een mooi en gezond merrieveulen van de merrie Kooihúster Emera en de jonge hengst De Goede Ree’s Alwin (v. Klein Roderijs Cocktal).

B-merrie2016
1 januari 2016 Stal Bjirmen wenst alle eigenaren van een Bjirmen-pony en collega-fokkers een heel gezond en succesvol nieuwjaar!